ورود و عضویت
0

سبد خرید شما خالی است

×

روغن نارگیل

Coconut Oil

برند : ساینوکم اندونزی

روغن نارگیل از جمله روغن هایی است که درجه اشباع بالایی دارند. این روغن به طور سنتی از نارگیل های نارس یا مغز نارگیل خشک شده (کوپرا: Copra) استخراج می شود. روغن نارگیل در دمای اتاق جامد است.

اگر آن را گرم کنید به شکل نرم و حتی ذوب شده در می آید. به زبان ساده، روغن نارگیل روغنی است که از مغز میوه ی نارگیل به دست می آید. این روغن بیشتر در آشپزی و مواد آرایشی مصرف می شود.

تماس بگیرید

توضیحات

خواص روغن نارگیل بسیار است، روغن نارگیل برای محافظت از پوست و مو، کاهش وزن، درمان عفونت قارچی، بهبود هضم غذا و بهبود ایمنی بدن در برابر عفونت‌ ها و بیماری‌ ها بسیار موثر است. مهم‌ ترین خواص روغن نارگیل در محافظت از پوست و مو است. روغن نارگیل به دلیل خواص شگفت انگیزی که دارد، بسیار توسط متخصص پوست توصیه می شود. روغن نارگیل به درمان بسیاری از مشکلات پوستی همانند پسوریازیس، التهاب پوست، اگزما و دیگر موارد کمک می ‌کند. به همین دلیل، روغن نارگیل جزء اصلی بسیاری از محصولات بهداشتی مانند صابون‌ ها، لوسیون‌ ها و کرم‌ هاست. به علاوه، پیدایش چروک و افتادگی پوست را که معمولاً با بالا رفتن سن پدیدار می‌ شوند، به تاخیر می ‌اندازد. دلیل این مزیت، خواص شناخته شده ‌ی آنتی اکسیدان آن است.

http://www.safirpolymer.ir

..

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

قوانین دیدگاه

  • از ارسال دیدگاه های توهین آمیز پرهیز کنید
  • لطفا نظر واقعی خود را بنویسید
  • دیدگاه شما میتواند به خرید دیگران کمک کند
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن نارگیل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اطلاعات فروشنده

  • milad
  • هنوز امتیازی دریافت نکرده است.

محصولات مرتبط

فیلدهای قابل نمایش را انتخاب کنید. بقیه فیلد ها مخفی خواهند شد
  • تصویر
  • کد محصول
  • نمره
  • قیمت
  • موجود
  • دسترسی
  • توضیح
  • عرض
  • اندازه
  • ویژگی ها
  • فیلد دلخواه
مقایسه
preloader